menu

Kerst en eindejaar 2024

Cadeautip

een cadeaubon van de Poincaré, altijd een goed idee!

Ophalen

Dinsdag 24/12 van 14u tot 17u
Woensdag 25/12 van 11u tot 12u
Dinsdag 31/12 van 14u tot 17u
Woensdag 01/01 van 11u tot 12u

Wij kunnen bestellingen aannemen voor de feestdagen tot een bepaald limiet. Daarna worden de bestellingen onherroepelijk afgesloten. Wil je niet teleurgesteld worden plaats je bestelling tijdig!

Voor vragen of andere suggesties neem gerust contact op of kom langs. We werken ook op maat!

Aperitiefplank €15 pp
(vanaf 2 personen)

  • Uitgebreid assortiment van fijne charcuterie en kaasjes
  • Tapenades en rilette
  • Olijven en peppadew paprika met roomkaas
  • Grissini

Aperitief Tapa's

Crunchy sushi met zalm en zeewiersalade 4.5€ pp

Oester Ostra Regal (opengemaakt) 3,5€ per stuk

Spiesje van gebakken witte pens met ganzenlever en gelei van appel met piment d’espelette 5€ pp

Duo van wild paté (fazant en haas) met compote van kweeperen en grof brood 5€ pp

Garnaalkroket (om zelf te frituren) 5€ per stuk

Flatbread pizza met Spaanse ham, traag gegaard buikspek, tomaat en mozzarella of veggie 12€ per stuk

(6’ op 200°, daarna in 8 stukken snijden en serveren)

Feest menu € 58 PP

Prijzen à la carte:
Voorgerecht 19 euro – Hoofdgerecht 35 euro – Dessert 8 euro

Voorgerecht:

Gravad lax van zalm met veldsla,  crème van gerookte haring en zijn kaviaar

Of

Spiesje van gebakken witte pens met ganzenlever, gelei van appel met piment d’espelette en feest slaatje

Tussengerecht ( + 15 euro pp):

Halve langoest  (+/- 160 gr) met kruidenboter voor in de oven

of

Velouté van kreeft met gebakken Sint Jakobsvruchten en kreeftenvlees

Hoofdgerecht:

Grietfilet opgevuld met snowcrab, blanke botersaus met fijne kruiden, tomaat en Parijse champignons, knolselderpuree of pommes duchesse kroketjes

Of

Hertenkalffilet, poivrade saus met bos champignons, tarte tatin van witloof,  knolselderpuree of pommes duchesse kroketjes

Dessert:

Krokant vanilletaartje met witte chocolade en compote van rood fruit

Of 

Chocolademousse taartje met krokantjes en gezouten karamel

Kindermenu € 25 PP

Tomatensoep met balletjes

~

Vol au vent van hoeve kip met krokante pommes duchesse

Of 

Balletjes in tomatensaus met krokante pommes duchesse

~

Huisgemaakte chocolademousse

Lobster box Deluxe
€ 60 pP

Drie oesters Ostra Regal (opengemaakt) 
Halve liter kreeftensoep 
Crunchy sushi met krab en zeewiersalade

Canadese kreeft 1/1 (+/- 500gr) en Belle Vue (sla, tomaat, ei, cocktail en mayonaise)

Mini pistolets

Chocolademousse taartje met krokantjes

Om het de gastvrouw nog gemakkelijker te maken

(ideaal voor een groter gezelschap):

Kreeftenroomsoep 14€/liter

Vol au vent van fazant met bos champignons 30€/kg

Ragout van hert met veenbessen, champignons en zilveruitjes 30€/kg

Knolselderpuree 4€ per portie (200 gr)

Pomme duchesse kroketjes 4€ per portie (8 stuks)

Ontbijtzak Poincaré

Te verkrijgen Nieuwjaarsdag 01/01 op bestelling!
Beperkte thuislevering in de regio of afhalen in de winkel tussen 8u30 en 11u

Een ontbijtzak gevuld met allerlei lekkers 26€ per persoon (vanaf 2 personen)

  • Hartig en zoet beleg
  • Vers fruitsap
  • Fruitsalade en yoghurt
  • Witte en bruine pistolets
  • Chocolade koek en croissant
  • Gerookte zalm
  • Zacht gekookt eitje met soldaatjes
  • Chocolademuffin

Kinderontbijtzak €15

Te verkrijgen Nieuwjaarsdag 01/01 op bestelling!
Beperkte thuislevering in de regio of afhalen in de winkel tussen 8u30 en 11u

  • Pistolet en chocolade koek
  • Vers fruitsap
  • Fruitsalade en yoghurt
  • Zoet en hartig beleg
  • Zacht gekookt eitje met soldaatjes

Herfstvakantie
Extra open

Beste klant,

Tijdens de herfstvakantie is het restaurant extra geopend op:

Woensdagavond 30 oktober
Donderdagavond 31 oktober

Ook extra geopend op:
Zondagavond 10 november

Tot dan!

Kim & Dean

Verlof

Beste klant,

We zijn in verlof vanaf zaterdagnamiddag 28/09 tot en met donderdag 10/10.

Terug open vrijdag 11/10.

groetjes,

Kim & Dean