Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond.
We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.
Op vrijdagavond en zaterdagavond
Tijdens de schoolvakanties ook op woensdagavond
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole
Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat en Parmezaanse kaas
Belgische asperges, mousseline saus, gekookte Mostoles beenham
Tartaar van tonijn op Oosterse wijze met krokante inktvis en limoen (+2€)
Burrata met beignet van courgette bloem, kaviaar van kerstomaat en rucola (+2€)
HOOFDGERECHTEN
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)
Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes
Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)
Steak tartaar met sla en verse frietjes
Belgische asperges met gepocheerd hoeve eitje, gebakken pieterman filet, mousseline saus en puree (+5€)
DESSERTS
Dame blanche
Chocolademousse op Granny’s wijze
Meringue met citroen, limoncello room en framboos
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+2€)
Sabayon van champagne met vanille ijs en aardbeien (vanaf 2 personen) (+3€)
Voorgerecht + Hoofdgerecht 35€
Hoofdgerecht + Dessert 35€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 40€
Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
© 2023 Poincare Eetboetiek Wenduine – BE0899330550 – web by Zilt.Design
We gaan er even tussen uit!
Terug open op vrijdag 26 april.
Tot dan!