DINER@POINCARE

DINER@POINCARE

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

Op vrijdagavond en zaterdagavond

DINER@POINCARE

Aperitief sneukelingetjes ‘to share’

Mini garnaalkroketjes (4 stuks), guacamole en limoen 7€

Kroketjes met Pata Negra (2 stuks) 7€

Plankje met Spaanse Teruel ham 8€

Plankje met Secreto °7 gedroogd rundsvlees van De Laet-Vanhaver 10€

Gefrituurde inktvisringen met aïoli 7€

Bruschetta caprese met gerookte ansjovis (2 stuks) 8€

Menu  € 49
Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert naar keuze

Voorgerechten à la carte:

Garnaalkroketten met avocado limoendressing 16€

Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakt tartaar sausje 16€

Vitello tonato 16€

Crunchy sushi met krab en Japanse dressing 16€

 

Hoofdgerechten à la carte:

Gebakken slibtongetjes met hand gesneden frietjes en slaatje 29€

Holstein Dunne Lende Dry Aged, hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje – per twee personen in de menu zonder supplement 37€
(wenst u dit voor 1 persoon in de menu dan is er een supplement van 8€)

Gebakken steak Belgisch Witblauw met hand gesneden frietjes en slaatje 29€

Gegrilde pladijsfilet, Zeeuwse mosseltjes, aardappelmousseline, courgette en witte wijnsaus met Ras el Hanout 30€

Gebakken kalfszwezeriken, champignons in roomsaus, lamsoor en soezenkroketjes 32€

 

Desserts à la carte:

Duo van chocolade mousse en vanille ijs 8€

Dame blanche 8€

Gekarameliseerde perziken met frambozenkwark en amandelen 9€

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel 9€

Kaasbordje met nootjes en druiven 9€