DINER@POINCARE

DINER@POINCARE



Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

Menu Poincaré - Driegangen keuzemenu (49 euro pp)

Voorgerechten

Carpaccio van bio tomaten met burrata, hand gepelde grijze garnalen en guacamole

Bouchot mosseltjes met saffraan dip

Cannelloni van Secreto °7 (gedroogd rund van De Laet-Vanhaver) met boontjes, rucola, humus van gegrilde aubergine, zomertruffel en z’n vinaigrette

Vitello tonato

Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakt tartaar sausje

Hoofdgerechten

Gebakken slibtongetjes met hand gesneden frietjes en slaatje

Gebakken Steak Wit Blauw met hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje

Agnus Beef Dunne Lende Dry Aged met hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje

(per twee personen zonder supplement – per persoon supplement van 5€)

Gepocheerd kabeljauwhaasje met aardappelmousseline, hand gepelde grijze garnalen, blanke botersaus met fijne kruiden

Pasta met zomertruffel (vegetarisch)

Kalfszwezeriken met gepofte wortelsoorten, gegrilde krieltjes en coulis van erwtjes

Desserts

Chocolade mousse op grootmoeders wijze

Cheesecake met papaja, kokosroom, mango-passiedressing

Macaron Moelleux van chocolade met hazelnoot ijs

Dame blanche

Mengeling van rood zomerfruit met ijs van crème brûlée

Café glacé maison