Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond.
We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.
Op vrijdagavond en zaterdagavond
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole
Extra garnaalkroket (+5€)
Paté van fazant met herfstslaatje en grove toast
Gegrilde coquilles met gerookte champignons en crème van lardo di colonnata (+5€)
Gebakken langoustine gatjes met puree van pastinaak, gepofte wortel en jus van butternut (+5€)
Ravioli van Secreto 07 met ganzenlever roomsaus (+5€)
HOOFDGERECHTEN
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)
Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes
Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)
Grietfilet met herfstratatouille en witte wijnsaus met mosterd (+5€)
Hertenkalf filet, aardappel gnocchi’s met truffel roomsaus, bos champignons, groene linzen en chips van pancetta (+8€)
DESSERTS
Dame blanche
Chocolademousse op Granny’s wijze
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)
Sabayon van Grand Marnier met vanille ijs en mandarijntjes (vanaf 2 personen) (+4€)
Tarte tatin van appel met vanille ijs en speculaas crumble
Voorgerecht + Hoofdgerecht 36€
Hoofdgerecht + Dessert 36€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 42€
Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
© 2023 Poincare Eetboetiek Wenduine – BE0899330550 – web by Zilt.Design
Beste klant,
We zijn in verlof vanaf zaterdagnamiddag 28/09 tot en met donderdag 10/10.
Terug open vrijdag 11/10.
groetjes,
Kim & Dean