
DINER@POINCARE
DINER@POINCARE

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.
Op vrijdagavond en zaterdagavond
DINER@POINCARE
Aperitief sneukelingetjes ‘to share’
Mini garnaalkroketjes (4 stuks), guacamole en limoen 7€
Kroketjes met Pata Negra (2 stuks) 7€
Plankje met Spaanse Teruel ham 8€
Plankje met Secreto °7 gedroogd rundsvlees van De Laet-Vanhaver 10€
Gefrituurde inktvisringen met aïoli 7€
Bruschetta caprese met gerookte ansjovis (2 stuks) 8€
Menu € 49
Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert naar keuze
Voorgerechten à la carte:
Garnaalkroketten met avocado limoendressing 16€
Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakt tartaar sausje 16€
Vitello tonato 16€
Crunchy sushi met krab en Japanse dressing 16€
Hoofdgerechten à la carte:
Gebakken slibtongetjes met hand gesneden frietjes en slaatje 29€
Holstein Dunne Lende Dry Aged, hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje – per twee personen in de menu zonder supplement 37€
(wenst u dit voor 1 persoon in de menu dan is er een supplement van 8€)
Gebakken steak Belgisch Witblauw met hand gesneden frietjes en slaatje 29€
Gegrilde pladijsfilet, Zeeuwse mosseltjes, aardappelmousseline, courgette en witte wijnsaus met Ras el Hanout 30€
Gebakken kalfszwezeriken, champignons in roomsaus, lamsoor en soezenkroketjes 32€
Desserts à la carte:
Duo van chocolade mousse en vanille ijs 8€
Dame blanche 8€
Gekarameliseerde perziken met frambozenkwark en amandelen 9€
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel 9€
Kaasbordje met nootjes en druiven 9€