Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond.
We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.
Op vrijdagavond en zaterdagavond
Tijdens de schoolvakantie ook op woensdagavond en donderdagavond
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole
Extra garnaalkroket (+5€)
Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat en Parmezaanse kaas
Potje mosselen met aïoli in het groen
Carpaccio van tomaat met burrata en hand gepelde grijze garnalen (+5€)
Tostada met verse tonijn, zeesla en geroosterd sesam (+3€)
HOOFDGERECHTEN
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)
Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes
Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)
Kabeljauwfilet met groene groenten, gepofte aardappel en sabayon van hand gepelde grijze garnalen (+8€)
Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus, sla en verse frietjes
Gerijpte Holstein dunne lende met boontjes, krieltjes, zwarte lookboter en katsoubushi
voor 1 persoon (+15€ pp) – vanaf 2 personen (+10€ pp)
DESSERTS
Dame blanche
Chocolademousse op Granny’s wijze
Café glacée
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)
Sabayon van champagne met vanille ijs, witte perzik, framboos en amandelen (vanaf 2 personen) (+4€)
Crunchy crème brûlée met rode vruchten
Voorgerecht + Hoofdgerecht 35€
Hoofdgerecht + Dessert 35€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 40€
Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
© 2023 Poincare Eetboetiek Wenduine – BE0899330550 – web by Zilt.Design