DINER@POINCARE

DINER@POINCARE



Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

Menu Poincaré - Driegangen keuzemenu (49 euro pp)

Voorgerechten

Tataki van zalm met mie noedels en Japanse dressing

Slaatje met gebakken kalfszwezeriken en sabayon van kappertjes

Garnaalkroketjes met avocado limoen dressing

Italiaanse toast met burrata, Parmaham, tomaat en basilicum

Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakt tartaar sausje

Hoofdgerechten

Gebakken slibtongetjes met hand gesneden frietjes en slaatje

Gebakken Steak Wit Blauw met hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje

Agnus Beef Dunne Lende Dry Aged met hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje

(per twee personen zonder supplement – per persoon supplement van 5€)

Open ravioli met kabeljauwfilet, groentjes en sabayon van garnalen

Gebakken Frans duifje met aardappelmousseline, erwtjes en tuinbonen

Desserts

Duo van chocolade mousse en vanille ijs

Cheesecake met passievrucht en sinaasappel

Macaron Moelleux van chocolade met hazelnoot ijs

Dame blanche

Mengeling van rood zomerfruit met ijs van crème brûlée

Panna cotta met limoncello