DINER@POINCARE

DINER@POINCARE



Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

Menu Poincaré - Driegangen keuzemenu (49 euro pp)

Voorgerechten

Carpaccio van bio tomaten met burrata, hand gepelde grijze garnalen en guacamole

Bouchot mosseltjes met saffraan dip

Tartaar van rund met sherry dressing, zomertruffel en aardappelkrokantje met zwarte peper

Ceviche van zeebaars, inktvis, mangopuree en chorizo

Vitello tonato

Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakt tartaar sausje

Hoofdgerechten

Gebakken slibtongetjes met hand gesneden frietjes en slaatje

Gebakken Steak Wit Blauw met hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje

Agnus Beef Dunne Lende Dry Aged met hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje

(per twee personen zonder supplement – per persoon supplement van 5€)

Gepocheerd kabeljauwhaasje met aardappelmousseline, hand gepelde grijze garnalen, blanke botersaus met fijne kruiden

Gebakken parelhoenfilet met zomertruffel en pasta

Kalfszwezeriken met gepofte wortelsoorten, gegrilde krieltjes en coulis van erwtjes

Desserts

Chocolade mousse op grootmoeders wijze

Cheesecake met papaja, kokosroom, mango-passiedressing

Macaron Moelleux van chocolade met hazelnoot ijs

Dame blanche

Ravioli van ananas met panna cotta van framboos, munt en cuberdon crunch

Café glacé maison