DINER@POINCARE

DINER@POINCARE

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

DINNER@POINCARE

vrijdagavond en zaterdagavond

Menu Poincaré 51 €

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert

 

Voorgerechten                                                                                       à la carte

Tapa’s to share (vanaf 2 personen): Drie soorten volgens                               20€pp

humeur van de chef

Kabeljauwreepjes gefrituurd met huis gemaakte tartaarsaus                            18€

Vitello tonato                                                                                                                19€

Asperges op Vlaamse wijze                                                                                        19€

 

Hoofdgerechten

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes,                            32€

béarnaise of pepersaus

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes                                                    33€

Op vel gebakken zeebaars filet, krieltjes, zee spinazie, lente groenten en         33€

sauce vierge

Gerijpte Dunnen Lende van Holstein, warme groenten, verse frietjes        43€pp

béarnaise of pepersaus (per twee personen in de menu)

(Wilt u dit in de menu voor 1 persoon komt er een supplement bij van 8€)

 

 

Desserts

Dame blanche Poincaré                                                                                                 9€

Macaron Moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel            9€

Cheesecake met aardbeien, witte chocolade en hazelnoot                                 9€

Chocolademousse met brownie, framboos en espuma van mango                  9€

Sabayon van champagne met vers fruit en vanille ijs (vanaf 2 personen)            9€