menu

Diner@poincare

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond.
We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

DINNER@POINCARE

Op vrijdagavond en zaterdagavond

Tijdens de schoolvakanties ook op woensdagavond

VOORGERECHTEN

  • Garnaalkroketje
  • Risotto van bloemkool, gerookte burrata en pancetta
  • Rundscarpaccio met gekonfijte kerstomaat, rucola en Parmezaanse kaas
  • Carpaccio van Sint Jakobsvruchten, passievrucht en kokos-curry vinaigrette (+3€)
  • Aardappelsmeus, gepocheerd hoeve eitje, gerookte tonijn en mousseline saus (+3€)
 

HOOFDGERECHTEN

  • Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)
  • Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes
  • Kabeljauwfilet, puree, spinazie, zoete paprika en mosterdsabayon
  • Slibtongetjes met sla en verse frietjes (+5€)
  • Gepocheerde zeetongfilet, ravioli van kreeft, prei, jus van schaaldieren, aioli van saffraan (+5€)
 

DESSERTS

  • Dame blanche
  • Chocolademousse op Granny’s wijze
  • Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)
  • Sabayon van champagne met vanille ijs, mandarijn en speculaas crumble (vanaf 2 personen) (+3€)
  • Vanille ijs met pinda, karamel en chocolade (+2€)
  • Tartaar van peer, mascarpone, espuma van framboos en notencrumble
 

Voorgerecht + Hoofdgerecht 32.50€
Hoofdgerecht + Dessert 32.50€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 39€

 

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel

 

KINDER MENU 31€ 
(voor kinderen tot 12 jaar)

Voorgerechten

  • Garnaalkroketje
  • Kroketje van hoeve kip
  • Kaaskroketje

Hoofdgerechten

  • Kinderbiefstuk met tomaat, komkommer en verse frietjes
  • Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus, tomaat, komkommer en verse frietjes
  • Balletjes in tomatensaus met puree

Desserts

  • Vanille ijsje
  • Chocolademousse
  • Mini Berlijnse bol