menu

Diner@poincare

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond.
We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

DINNER@POINCARE

Op vrijdagavond en zaterdagavond

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole

Extra garnaalkroket (+5€)

Paté van fazant met herfstslaatje en grove toast

Gegrilde coquilles met gerookte champignons en crème van lardo di colonnata (+5€)

Gebakken langoustine gatjes met puree van pastinaak, gepofte wortel en jus van butternut (+5€)

Ravioli van Secreto 07 met ganzenlever roomsaus (+5€)

 

HOOFDGERECHTEN

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)

Grietfilet met herfstratatouille en witte wijnsaus met mosterd (+5€)

Hertenkalf filet, aardappel gnocchi’s met truffel roomsaus, bos champignons, groene linzen en chips van pancetta (+8€)

 

DESSERTS

Dame blanche

Chocolademousse op Granny’s wijze

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Sabayon van Grand Marnier met vanille ijs en mandarijntjes (vanaf 2 personen) (+4€)

Tarte tatin van appel met vanille ijs en speculaas crumble

 

Voorgerecht + Hoofdgerecht 36€
Hoofdgerecht + Dessert 36€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 42€

 

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel

 

KINDER MENU 32€ 
(voor kinderen tot 12 jaar)

Voorgerechten

  • Garnaalkroketje
  • Kroketje van hoeve kip
  • Kaaskroketje

Hoofdgerechten

  • Kinderbiefstuk met tomaat, komkommer en verse frietjes
  • Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus, tomaat, komkommer en verse frietjes
  • Vol au vent met verse frietjes

Desserts

  • Vanille ijsje met discobolletjes
  • Chocolademousse
  • Dame blanche (+3€)

Verlof

Beste klant,

We zijn in verlof vanaf zaterdagnamiddag 28/09 tot en met donderdag 10/10.

Terug open vrijdag 11/10.

groetjes,

Kim & Dean