
DINER@POINCARE
DINER@POINCARE

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.
DINNER@POINCARE
vrijdagavond en zaterdagavond
Menu Poincaré 51 €
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert
Voorgerechten à la carte
Tapa’s to share (vanaf 2 personen): Drie soorten volgens 20€pp
humeur van de chef
Kabeljauwreepjes gefrituurd met huis gemaakte tartaarsaus 18€
Vitello tonato 19€
Asperges op Vlaamse wijze 19€
Hoofdgerechten
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes, 32€
béarnaise of pepersaus
Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes 33€
Op vel gebakken zeebaars filet, krieltjes, zee spinazie, lente groenten en 33€
sauce vierge
Gerijpte Dunnen Lende van Holstein, warme groenten, verse frietjes 43€pp
béarnaise of pepersaus (per twee personen in de menu)
(Wilt u dit in de menu voor 1 persoon komt er een supplement bij van 8€)
Desserts
Dame blanche Poincaré 9€
Macaron Moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel 9€
Cheesecake met aardbeien, witte chocolade en hazelnoot 9€
Chocolademousse met brownie, framboos en espuma van mango 9€
Sabayon van champagne met vers fruit en vanille ijs (vanaf 2 personen) 9€