Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond.
We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.
Op vrijdagavond en zaterdagavond
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole
Extra garnaalkroket (+5€)
Carpaccio van rosbief à la caponata met broodcrunch
Gegratineerde grote gamba’s met kruidenboter (+2€)
Asperge salade met burrata en porchetta (+2€)
Asperges met mousseline en gerookte zalm (+3€)
HOOFDGERECHTEN
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)
Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes
Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)
Asperges met zeebarbeel, lamsoor en kriel aardappeltjes (+6€)
Asperges op Vlaamse Wijze met kriel aardappeltjes (+6€)
DESSERTS
Dame blanche
Chocolademousse op Granny’s wijze
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)
Coupe aardbeien maison met vanille ijs (+3€)
Kaasplankje met Belgische kazen (+4€)
Voorgerecht + Hoofdgerecht 37€
Hoofdgerecht + Dessert 37€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 43€
Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
© 2023 Poincare Eetboetiek Wenduine – BE0899330550 – web by Zilt.Design
Beste klant
Ons restaurant is extra geopend op
Woensdagavond 30 april
Donderdagavond 1 mei
Tot dan!
Kim & Dean
Beste klant
Tijdens de krokusvakantie is de winkel en het restaurant extra geopend op:
Woensdag 5 maart
Donderdag 6 maart
Tot dan!
Kim & Dean
Happy Valentine!
Kom de voetjes onder tafel schuiven bij ons en geniet van ons Valentijnsmenu.
Tijdig reserveren is de boodschap ;)
Beste klant,
Tijdens de herfstvakantie is het restaurant extra geopend op:
Woensdagavond 30 oktober
Donderdagavond 31 oktober
Ook extra geopend op:
Zondagavond 10 november
Tot dan!
Kim & Dean
Beste klant,
We zijn in verlof vanaf zaterdagnamiddag 28/09 tot en met donderdag 10/10.
Terug open vrijdag 11/10.
groetjes,
Kim & Dean