DINER@POINCARE

DINER@POINCARE



Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

Menu Poincaré - Driegangen keuzemenu (49 euro pp)

 

Op vrijdagavond en zaterdagavond

Menu Poincaré 49€: Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert naar keuze

Voorgerechten                                                                                                             Prijzen à la carte

Garnaalkroketjes met avocado limoen dressing                                                                                         19€

Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakt tartaar sausje                                                              19€

Terrine van ganzenlever, gebakken bloedworst, kweeperen compote en verloren brood                  19€

Gebakken Sint Jakobsvruchten met structuren van aardpeer                                                                  19€

 

Hoofdgerechten

Aan de graat gebakken slibtongetjes met hand gesneden frietjes en slaatje                                           29€

Angus Beef Dunne Lende Dry Aged met hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje 39€

(per twee personen zonder supplement – per persoon supplement van 5€)

Vis volgens bootvangst met lardo di colonnata, gebakken witloof, knolselder, spruitjes en mosterdsaus  33€

Hertenkalffilet, gebakken ganzenlever, poivrade saus, rode kool met Schone van Boskoop                         37€

en pommes dauphine  (in de menu supplement van 3€)

 

Desserts

Duo van chocolade mousse en vanille ijs                                                                                                    9€

Macaron Moelleux van chocolade met hazelnoot ijs                                                                                10€

Dame blanche                                                                                                                                                   9€

Mini Berlijnse bol met gebakken appeltjes en Calvados room                                                               9€

Koude sabayon van Grand Marnier, mandarijntjes, vanille ijs en speculaas                                      9€

Kaasbordje                                                                                                                                                         10€