
DINER@POINCARE
DINER@POINCARE

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.
DINNER@POINCARE
Op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketje
Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat, Parmezaanse kaas
Tempura van scampi met sriracha mayonaise en limoengras (+3€)
Crunchy groenten sushi (per twee personen)
supplement gerookte zalm (+2.50€ pp)
Gebakken eendenlever, sausje van peperkoek, kumquat en vijgentaartje (+4€)
HOOFDGERECHTEN
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)
Vol au vent van hoeve kip met sla en verse frietjes
Gefrituurde kabeljauwreepjes, tartaarsaus, sla hart, tomaat, avocado en verse frietjes
Slibtongetjes met sla en verse frietjes (+4€)
Tarbot aan de graat gebakken met groenen groenten, aardappelpuree en sabayon van mosterd (+4€)
DESSERTS
Café glacé
Dame blanche
Chocolademousse op Granny’s wijze
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)
Sabayon van champagne met vanille ijs en vers fruit (vanaf 2 personen) (+3€)
Voorgerecht + Hoofdgerecht 32.50€
Hoofdgerecht + Dessert 32.50€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 39€
Kinder menu 31 €
(voor kinderen tot 12 jaar)
Voorgerechten
Garnaalkroketje
Kroketje van hoeve kip
Bruschetta met tomaat
Hoofdgerechten
Kinderbiefstuk met tomaat, komkommer en verse frietjes
Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus, tomaat, komkommer en verse frietjes
Balletjes in tomatensaus met puree
Desserts
Vanille ijsje met discobolletjes
Chocolademousse
Mini Berlijnse bol met aardbeien