DINER@POINCARE

DINER@POINCARE

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

DINNER@POINCARE

vrijdagavond en zaterdagavond

Menu Poincaré 51 €

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert

 

Voorgerechten

A la carte

Tapa’s to share: 3 tapa’s volgens humeur van de chef                                  20€

(vanaf 2 personen)

Kabeljauwreepjes gefrituurd met huis gemaakte tartaarsaus                     18€

Garnaalkroketjes (2 stuks) met avocado en limoen                                       18€

Franse noir de bigorre ham, groene linzen en gerookte burrata                 19€

Sint Jakobsvruchten met schorseneren en truffel                                          19€

 

Hoofdgerechten

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes                        31€

Pasta met wintertruffel                                                                                         35€

Gebakken kabeljauwfilet, fijne groenten, puree en mosterdsabayon         32€

Vol au vent van hoeve kip met gebakken kalfszwezeriken                            31€

 

Desserts

Chocolademousse op Granny’s wijze 6€

Dame blanche maison  9€

Macaron moelleux van chocolade, vanille ijs en gezouten karamel 9€

Cheese cake met passievrucht en gekonfijte sinaasappel  9€

Sabayon van champagne met vanille ijs, peer, praliné en witte chocolade  9€

(vanaf 2 personen)