
DINER@POINCARE
DINER@POINCARE

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.
DINNER@POINCARE
vrijdagavond en zaterdagavond
Menu Poincaré 51 €
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert
Voorgerechten
A la carte
Tapa’s to share: 3 tapa’s volgens humeur van de chef 20€
(vanaf 2 personen)
Kabeljauwreepjes gefrituurd met huis gemaakte tartaarsaus 18€
Garnaalkroketjes (2 stuks) met avocado en limoen 18€
Franse noir de bigorre ham, groene linzen en gerookte burrata 19€
Sint Jakobsvruchten met schorseneren en truffel 19€
Hoofdgerechten
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes 31€
Pasta met wintertruffel 35€
Gebakken kabeljauwfilet, fijne groenten, puree en mosterdsabayon 32€
Vol au vent van hoeve kip met gebakken kalfszwezeriken 31€
Desserts
Chocolademousse op Granny’s wijze 6€
Dame blanche maison 9€
Macaron moelleux van chocolade, vanille ijs en gezouten karamel 9€
Cheese cake met passievrucht en gekonfijte sinaasappel 9€
Sabayon van champagne met vanille ijs, peer, praliné en witte chocolade 9€
(vanaf 2 personen)