DINER@POINCARE

DINER@POINCARE

Vanaf 1 mei 2021 of vanaf wanneer de covid-maatregelen het weer toelaten.

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

Menu Poincaré - Driegangen keuzemenu (45 euro pp)

Voorgerechten

Slaatje met hand gepelde grijze garnalen en burrata

Bouchot mosseltjes

Gegratineerde gamba’s met citroenbotersausje

Carpaccio van asperges, gekookte Mostales beenham, zacht gekookt eitje, kaviaar van tomaat

Vitello tonato

Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakt tartaar sausje

Hoofdgerechten

Gebakken slibtongetjes met hand gesneden frietjes en slaatje

Gebakken Steak met hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje

Gerijpte Dunne Lende met hand gesneden frietjes, peper of béarnaise saus en slaatje + 6€

Asperges op Vlaamse wijze met aardappel puree

Asperges met gepocheerde slibtongetjes, aardappel puree, zee spinazie en mousseline saus

Huisgemaakte americain met hand gesneden frietjes en slaatje

Suggestie gerecht volgens humeur van de chef

Desserts

Chocolade mousse op grootmoeders wijze

Citroentaartje met meringue en coulis van rood fruit

Macaron Moelleux van chocolade met vanille ijs

Dame blanche

Carpaccio van ananas met verse munt en sorbet

Vers seizoens fruit met vanille ijs en coulis van rode vruchten

Café glacé maison

Lobster@Poincaré - per gezelschap (65 euro pp)

Viergangen – Europese kreeftenmenu enkel op reservatie minimum 1 dag voordien!

Salade met kreeft, burrata en Spaanse ham
~
Bisque van kreeft met truffel room en gegrilde witte pens
~
In beste boter gebakken kreeft, fricassee van asperges, zee spinazie en krieltjes
~
Dessertje naar keuze