DINER@POINCARE

DINER@POINCARE

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond. We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

DINNER@POINCARE

Op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond

 

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketje

Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat, Parmezaanse kaas

Tempura van scampi met sriracha mayonaise en limoengras (+3€)

Crunchy groenten sushi (per twee personen)

supplement gerookte zalm (+2.50€ pp)

Gebakken eendenlever, sausje van peperkoek, kumquat en vijgentaartje (+4€)

 

HOOFDGERECHTEN

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Vol au vent van hoeve kip met sla en verse frietjes

Gefrituurde kabeljauwreepjes, tartaarsaus, sla hart, tomaat, avocado en verse frietjes

Slibtongetjes met sla en verse frietjes (+4€)

Tarbot aan de graat gebakken met groenen groenten, aardappelpuree en sabayon van mosterd (+4€)

 

DESSERTS

Café glacé

Dame blanche

Chocolademousse op Granny’s wijze

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Sabayon van champagne met vanille ijs en vers fruit (vanaf 2 personen) (+3€)

 

Voorgerecht + Hoofdgerecht 32.50€

Hoofdgerecht + Dessert 32.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 39€

 

Kinder menu 31 €

(voor kinderen tot 12 jaar)

Voorgerechten

Garnaalkroketje

Kroketje van hoeve kip

Bruschetta met tomaat

 

Hoofdgerechten

Kinderbiefstuk met tomaat, komkommer en verse frietjes

Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus, tomaat, komkommer en verse frietjes

Balletjes in tomatensaus met puree

 

Desserts

Vanille ijsje met discobolletjes

Chocolademousse

Mini Berlijnse bol met aardbeien