Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond.
We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.
Op vrijdagavond en zaterdagavond
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole
Extra garnaalkroket (+5€)
Cappuccino van schaaldieren
Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaar (+2€)
Duo van wildpaté (fazant-haas) met slaatje, rode uien confituur en toast
Carpaccio van Sint Jakobsvrucht met gerookte tonijn en zeewiersalade (+3€)
HOOFDGERECHTEN
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)
Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes
Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)
Pietermanfilet met mosseltjes, spinazie en aardappelmousseline(+3€)
Wijfjeseend, gebakken eendenlever, tarte tatin van witloof, vleesjus met sinaasappel (+5€)
DESSERTS
Dame blanche
Chocolademousse op Granny’s wijze
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)
Sabayon van Grand Marnier met vanille ijs en mandarijntjes (vanaf 2 personen) (+4€)
Kaasplankje van de chef (+4€)
Voorgerecht + Hoofdgerecht 36€
Hoofdgerecht + Dessert 36€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 42€
Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
© 2023 Poincare Eetboetiek Wenduine – BE0899330550 – web by Zilt.Design
Beste klant,
Tijdens de herfstvakantie is het restaurant extra geopend op:
Woensdagavond 30 oktober
Donderdagavond 31 oktober
Ook extra geopend op:
Zondagavond 10 november
Tot dan!
Kim & Dean
Beste klant,
We zijn in verlof vanaf zaterdagnamiddag 28/09 tot en met donderdag 10/10.
Terug open vrijdag 11/10.
groetjes,
Kim & Dean