menu

Diner@poincare

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond.
We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

DINNER@POINCARE

Op vrijdagavond en zaterdagavond

Tijdens de schoolvakantie ook op woensdagavond en donderdagavond

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole

Extra garnaalkroket (+5€)

Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat en Parmezaanse kaas

Potje mosselen met aïoli in het groen

Carpaccio van tomaat met burrata en hand gepelde grijze garnalen (+5€)

Tostada met verse tonijn, zeesla en geroosterd sesam (+3€)

 

HOOFDGERECHTEN

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)

Kabeljauwfilet met groene groenten, gepofte aardappel en sabayon van hand gepelde grijze garnalen (+8€)

Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus, sla en verse frietjes

Gerijpte Holstein dunne lende met boontjes, krieltjes, zwarte lookboter en katsoubushi

voor 1 persoon (+15€ pp) – vanaf 2 personen (+10€ pp)

 

DESSERTS

Dame blanche

Chocolademousse op Granny’s wijze

Café glacée

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Sabayon van champagne met vanille ijs, witte perzik, framboos en amandelen (vanaf 2 personen) (+4€)

Crunchy crème brûlée met rode vruchten

 

Voorgerecht + Hoofdgerecht 35€
Hoofdgerecht + Dessert 35€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 40€

 

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel

 

KINDER MENU 31€ 
(voor kinderen tot 12 jaar)

Voorgerechten

  • Garnaalkroketje
  • Kroketje van hoeve kip
  • Kaaskroketje

Hoofdgerechten

  • Kinderbiefstuk met tomaat, komkommer en verse frietjes
  • Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus, tomaat, komkommer en verse frietjes
  • Vol au vent met verse frietjes

Desserts

  • Vanille ijsje met discobolletjes
  • Chocolademousse
  • Mini Berlijnse bol