menu

Diner@poincare

Kom gezellig dineren in onze eetboetiek op vrijdagavond en zaterdagavond.
We bieden een heerlijk menu, samengesteld met lokale seizoensproducten.

DINNER@POINCARE

Op vrijdagavond en zaterdagavond

Tijdens de schoolvakanties ook op woensdagavond

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole
Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat en Parmezaanse kaas
Belgische asperges, mousseline saus, gekookte Mostoles beenham
Tartaar van tonijn op Oosterse wijze met krokante inktvis en limoen (+2€)
Burrata met beignet van courgette bloem, kaviaar van kerstomaat en rucola (+2€)

 

HOOFDGERECHTEN

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)
Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes
Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)
Steak tartaar met sla en verse frietjes
Belgische asperges met gepocheerd hoeve eitje, gebakken pieterman filet, mousseline saus en puree (+5€)

 

DESSERTS

Dame blanche
Chocolademousse op Granny’s wijze
Meringue met citroen, limoncello room en framboos
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+2€)
Sabayon van champagne met vanille ijs en aardbeien (vanaf 2 personen) (+3€)

 

Voorgerecht + Hoofdgerecht 35€
Hoofdgerecht + Dessert 35€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 40€

 

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel

 

KINDER MENU 31€ 
(voor kinderen tot 12 jaar)

Voorgerechten

  • Garnaalkroketje
  • Kroketje van hoeve kip
  • Kaaskroketje

Hoofdgerechten

  • Kinderbiefstuk met tomaat, komkommer en verse frietjes
  • Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus, tomaat, komkommer en verse frietjes
  • Balletjes in tomatensaus met puree

Desserts

  • Vanille ijsje met discobolletjes
  • Chocolademousse
  • Mini Berlijnse bol

Verlof

We gaan er even tussen uit!

Terug open op vrijdag 26 april.

Tot dan!