LUNCH@POINCARE

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

Lunchkaart 

Aperitief sneukelingetjes ‘to share’

Mini garnaalkroketjes (4 stuks), guacamole en limoen 7€

Kroketjes met Pata Negra (2 stuks) 7€

Plankje met Spaanse Teruel ham 8€

Plankje met Secreto °7 gedroogd rundsvlees van De Laet-Vanhaver 10€

Gefrituurde inktvisringen met aïoli 7€

Bruschetta caprese met gerookte ansjovis (2 stuks) 8€

Slaatjes

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks), avocado limoendressing en brood 19€

Slaatje met gebakken kabeljauwreepjes, huisgemaakte tartaarsaus en brood 19€

Caesar Salad met kip, boontjes, ei en Parmezaanse kaas 19€

Slaatje burrata met fregola, tomaat en groenten 19€

Grove toast met gerookte zalm, guacamole en feta 19€

Quiche (tomaat-mozzarella/lorraine of geitenkaas) met slaatje 19€

Menu Poincaré 49 € per persoon

Voorgerecht+hoofdgerecht+dessert naar keuze

Voorgerechten

Garnaalkroketten met avocado limoendressing 16€

Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakte tartaarsaus 16€

Vitello tonato 16€

Crunchy sushi met krab en Japanse dressing 16€

 

Hoofdgerechten

Gebakken slibtongetjes met hand gesneden frietjes en slaatje 29€

Gebakken steak Belgisch Witblauw met hand gesneden frietjes en slaatje 29€

Gebakken pladijsfilet, Zeeuwse mosseltjes, aardappelmousseline, courgette en witte wijnsaus met Ras El Hanout 30€

Holstein Dunne Lende Dry Aged met hand gesneden frietjes en slaatje 37€

(per twee personen in de menu zonder supplement. Wenst u dit voor 1 persoon dan is er een supplement van 8€)

Gebakken kalfszwezeriken, champignons in roomsaus, lamsoor en soezenkroketjes 32€

 

Desserts

Duo van chocolademousse en vanille ijs 8€

Dame blanche 8€

Gekarameliseerde perziken met frambozenkwark en amandelen 9€

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel  9€

Kaasbordje met nootjes en druiven 9€

Lunchmenu

Lunchmenu 29 € per persoon

(iedere middag van woensdag tem zondag)

Garnaalkroketje 1 stuk  (extra garnaalkroketje + 5€)
Of
Slaatje burrata met fregola pasta, pesto en bio tomaat

(met gerookte zalm supplement 4€)
Of
Rundscarpaccio met rucola, kerstomaatjes en Parmezaanse kaas

~

Vis suggestie volgens marktaanbod
Of
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en frietjes
Of
Poldersmeus met gerookte zalm, gepocheerde ei en boontjes

~

Koffie met chocolademousse + 6€