LUNCH@POINCARE
Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.
Lunchkaart
Aperitief sneukelingetjes ‘to share’
Mini garnaalkroketjes (4 stuks), guacamole en limoen 7€
Kroketjes met Pata Negra (2 stuks) 7€
Plankje met Spaanse Teruel ham 8€
Plankje met Secreto °7 gedroogd rundsvlees van De Laet-Vanhaver 10€
Gefrituurde inktvisringen met aïoli 7€
Bruschetta caprese met gerookte ansjovis (2 stuks) 8€
Slaatjes
Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks), avocado limoendressing en brood 19€
Slaatje met gebakken kabeljauwreepjes, huisgemaakte tartaarsaus en brood 19€
Caesar Salad met kip, boontjes, ei en Parmezaanse kaas 19€
Slaatje burrata met fregola, tomaat en groenten 19€
Grove toast met gerookte zalm, guacamole en feta 19€
Quiche (tomaat-mozzarella/lorraine of geitenkaas) met slaatje 19€
Menu Poincaré 49 € per persoon
Voorgerecht+hoofdgerecht+dessert naar keuze
Voorgerechten
Garnaalkroketten met avocado limoendressing 16€
Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakte tartaarsaus 16€
Vitello tonato 16€
Crunchy sushi met krab en Japanse dressing 16€
Hoofdgerechten
Gebakken slibtongetjes met hand gesneden frietjes en slaatje 29€
Gebakken steak Belgisch Witblauw met hand gesneden frietjes en slaatje 29€
Gebakken pladijsfilet, Zeeuwse mosseltjes, aardappelmousseline, courgette en witte wijnsaus met Ras El Hanout 30€
Holstein Dunne Lende Dry Aged met hand gesneden frietjes en slaatje 37€
(per twee personen in de menu zonder supplement. Wenst u dit voor 1 persoon dan is er een supplement van 8€)
Gebakken kalfszwezeriken, champignons in roomsaus, lamsoor en soezenkroketjes 32€
Desserts
Duo van chocolademousse en vanille ijs 8€
Dame blanche 8€
Gekarameliseerde perziken met frambozenkwark en amandelen 9€
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel 9€
Kaasbordje met nootjes en druiven 9€
Lunchmenu
Lunchmenu 29 € per persoon
(iedere middag van woensdag tem zondag)
Garnaalkroketje 1 stuk (extra garnaalkroketje + 5€)
Of
Slaatje burrata met fregola pasta, pesto en bio tomaat
(met gerookte zalm supplement 4€)
Of
Rundscarpaccio met rucola, kerstomaatjes en Parmezaanse kaas
~
Vis suggestie volgens marktaanbod
Of
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en frietjes
Of
Poldersmeus met gerookte zalm, gepocheerde ei en boontjes
~
Koffie met chocolademousse + 6€



