menu

Lunch@poincare

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

Slaatjes (enkel 's middags te verkrijgen behalve op zon en feestdagen)

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks) 20€

Slaatje met gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus 20€

Caesar Salad met crunchy hoeve kip 20€

Slaatje met burrata, bio tomaat, pesto van basilicum en San Danielle ham 20€

Poké Bowl met crunchy kip 20€

Poké Bowl met gerookte zalm 20€

Poké Bowl met verse tonijn 20€

Hoofdgerechten

Vol au vent van hoevekip, champignons, gehaktballetjes, sla en frietjes 29€

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes 32€
(béarnaise of pepersaus)

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes 38€

Gebakken zeebaars met tomaat – limoen vinaigrette, beignet van courgette en kaviaar van aubergine 40€

Wijfjeseend met honing, tijm en sinaasappel, pommes dauphine en vijg 39€

Lunchmenu

LUNCH

Voorgerechten

Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole

Extra garnaalkroket (+5€)

Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat en Parmezaanse kaas

Gravad lax van zalm, krieltjes, crème van gerookte haring en dille (+2€)

Gyoza met hoeve kip en chimichurri

Gamba’s in tempura met sriracha dip (+3€)

Hoofdgerechten

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)

Gebakken zeebaars met tomaat – limoen vinaigrette, beignet van courgette en kaviaar van aubergine (+5€)

Wijfjeseend met honing, tijm en sinaasappel, pomme dauphine en vijg (+5€)

Desserts

Dame blanche

Chocolademousse op Granny’s wijze

Café glacée

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Sabayon van champagne met vanille ijs en rood fruit (vanaf 2 personen) (+4€)

Crunchy crème brûlée met rode vruchten

Voorgerecht + Hoofdgerecht 35€

Hoofdgerecht + Dessert 35€

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 40€

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel