menu

Lunch@poincare

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

slaatjes

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks) 20€

Slaatje met gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakte tartaarsaus 20€

Caesar Salad met crunchy hoeve kip 20€

Herfstslaatje met warm geitenkaasje in bladerdeeg, honing en tijm 17€

Toast met rillette van Duke of Berkshire, Spaanse ham en winterslaatje 18€

Boerenpaté met toast en winterslaatje 18€

Hoofdgerechten

Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes 29€

Slibtongetjes met sla en verse frietjes 35€

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes
(béarnaise of pepersaus)    32€

Kabeljauwfilet, puree, spinazie, zoete paprika en mosterdsabayon 33€

Gepocheerde zeetongfilet, ravioli van kreeft, prei, jus van schaaldieren en aioli van saffraan 36€

Lunchmenu

LUNCH

Voorgerechten

Garnaalkroketje

Risotto van bloemkool, gerookte burrata en pancetta

Rundscarpaccio met gekonfijte kerstomaat, rucola en Parmezaanse kaas

Carpaccio van Sint Jakobsvruchten, passievrucht en kokos-curry vinaigrette (+3€)

Aardappelsmeus, gepocheerd hoeve eitje, gerookte tonijn en mousseline saus (+3€)

Hoofdgerechten

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes

Kabeljauwfilet, puree, spinazie, zoete paprika en mosterdsabayon

Slibtongetjes met sla en verse frietjes (+5€)

Gepocheerde zeetongfilet, ravioli van kreeft, prei, jus van schaaldieren en aioli van saffraan (+5€)

Desserts

Dame blanche

Chocolademousse op Granny’s wijze

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Sabayon van champagne met vanille ijs, mandarijn en speculaas crumble (vanaf twee personen) (+3€)

Vanille ijs met pinda, karamel en chocolade (+2€)

Tartaar van peer, mascarpone ,espuma van framboos en notencrumble

Voorgerecht + Hoofdgerecht 32.50€

Hoofdgerecht + Dessert 32.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 39€

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel