menu

Lunch@poincare

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

Slaatjes (enkel 's middags te verkrijgen)

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks) 20€

Slaatje met gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus 20€

Caesar Salad met crunchy hoeve kip 20€

Slaatje van groene asperges met burrata en pecan noten 20€
    + San Danielle ham of gerookte zalm (supl 2€)

Poké Bowl met crunchy kip 20€

Poké Bowl met gerookte zalm 20€

Poké Bowl met verse tonijn 20€

Hoofdgerechten

Vol au vent van hoevekip, champignons, gehaktballetjes, sla en frietjes 29€

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes 32€
   (béarnaise of pepersaus)

Gebakken zalm, Tom Kha met Udon noedels, soja en Paksoi 32€

Grietfilet met mimosa van ei, fricassee van asperges en krieltjes 38€

Gegrilde lamskoteletjes, jus met rozemarijn, gepofte aubergine en gratin dauphinois 40€

Lunchmenu

LUNCH

Voorgerechten

Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole

Tataki van rund met geroosterd sesam en zilte

Carpaccio van groene asperges met burrata en San Danielle ham (+4€)

Vitello tonato (+4€)

Smeus van aardappel, gepocheerd hoeve eitje, gerookte tonijn en mousseline saus (+4€)

Hoofdgerechten

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes

Gebakken zalm, Tom Kha met Udon noedels, soja en Paksoi 

Grietfilet met mimosa van ei, fricassee van asperges en krieltjes (+6€)

Gegrilde lamskoteletjes, jus met rozemarijn, gepofte aubergine, gratin dauphinois (+9€)

Desserts

Dame blanche

Chocolademousse op Granny’s wijze

Paasdessert: witte chocolade, vanille, mango en passievrucht (+3€)

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Sabayon van champagne met vanille ijs en vers fruit (vanaf 2 personen) (+3€)

Voorgerecht + Hoofdgerecht 32.50€

Hoofdgerecht + Dessert 32.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 39€

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel

Verlof

We gaan er even tussen uit!

Terug open op vrijdag 26 april.

Tot dan!