LUNCH@POINCARE
Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.
Slaatjes
Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks) 20€
Caesar Salad met crunchy hoeve kip 20€
Tataki van tonijn met noedels en Japanse dressing 20€
Slaatje burrata met fregola pasta, bio tomaat en pesto van basilicum 19€
met gerookte zalm (+4€)
met Parmaham (+4€)
Pan Cristal toast met tomatensalsa, avocado, mozzarella, 20€
Spaanse ham of gerookte zalm 20€
Hoofdgerechten
Vol au vent van hoevekip met sla en verse frietjes 29€
Tarbot aan de graat gebakken met groene groenten, aardappelpuree en sabayon van mosterd 35€
Slibtongetjes met sla en verse frietjes 35€
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes
(béarnaise of pepersaus) 32€
Gefrituurde kabeljauwreepjes, tartaarsaus, sla hart, tomaat, avocado en verse frietjes 31€
Lunchmenu
LUNCH
Garnaalkroketje
Of
Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat, Parmezaanse kaas
Of
Crunchy groenten sushi (per twee personen)
supplement gerookte zalm (+2.50 pp)
Of
Tempura van scampi met sriracha mayonaise en limoengras (+3€)
Of
Gebakken eendenlever, sausje van peperkoek, kumquat en vijgentaartje (+4€)
~
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)
Of
Vol au vent van hoevekip met sla en verse frietjes
Of
Gefrituurde kabeljauwreepjes, tartaarsaus, sla hart, tomaat, avocado en verse frietjes
Of
Slibtongetjes met sla en verse frietjes (+4€)
Of
Tarbot aan de graat gebakken met groene groenten, aardappel puree en sabayon van mosterd (+4€)
~
Café glacé
Of
Dame blanche
Of
Chocolademousse op Granny’s wijze
Of
Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)
Of
Sabayon van champagne met vanille ijs en vers fruit (vanaf twee personen) (+3€)
Voorgerecht + Hoofdgerecht 32.50€
Hoofdgerecht + Dessert 32.50€
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 39€



