LUNCH@POINCARE

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

Lunchkaart 

Voorgerechten

Garnaalkroketjes (2 stuks) met avocado limoendressing 15€

Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakte tartaarsaus 15€

Fazantenpaté met herfstslaatje en grove toast 15€

Terrine van ganzenlever, gebakken bloedworst, kweeperen compote en verloren brood 19€

Gebakken Sint Jakobsvruchten met verschillende structuren van aardpeer 19€

 

Hoofdgerechten

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks), avocado limoendressing en brood 19€

Slaatje met gebakken kabeljauwreepjes, huisgemaakte tartaarsaus en brood 19€

Vol au vent met sla en frietjes 25€

Slibtongetjes aan de graat gebakken met sla en frietjes 29€

Gebakken steak Wit blauw met sla en frietjes (peper of béarnaise saus) 29€

Vis volgens bootvangst met lardo di colonnata, gebakken witloof, knolselder, spruitjes en mosterdsaus 33€

Hertenkalf filet met gebakken ganzenlever, poivrade sauce, rode kool met Schonen van Boskoop en pomme dauphine 37€


Desserts

Chocolademousse met crumble van speculaas 6€

Macaron Moelleux van chocolade met hazelnoot ijs 10€

Dame blanche 9€

Citroentaartje met meringue en coulis van rode vruchten 6€

Cheese cake met passievrucht, gekonfijte sinaasappel en pistache 7€

Irish coffee 8€

Lunchmenu

Lunchmenu 29 € per persoon

(iedere middag van woensdag tem zondag)

Garnaalkroketje 1 stuk  (extra garnaalkroketje + 5€)
Of
Soep van de dag
Of
Fazantenpaté met herfstslaatje en grove toast

~

Slibtongetjes aan de graat gebakken met sla en frietjes
Of
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en frietjes
Of
Vol au vent met sla en frietjes

~

Koffie met chocolademousse + 6€