menu

Lunch@poincare

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

Slaatjes (enkel 's middags te verkrijgen behalve op zon en feestdagen)

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks) 20€

Slaatje met gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus 20€

Caesar Salad met crunchy hoeve kip 20€

Herfstslaatje met warme geitenkaas in bladerdeeg, vijgen en honing 20€

Grove toast met hazenpaté van Van Dierendonck en herfstgarnituur 20€

Hoofdgerechten

Vol au vent van hoevekip, champignons, gehaktballetjes, sla en frietjes 29€

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes 34€
(béarnaise of pepersaus)

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes 38€

Pietermanfilet met mosseltjes, spinazie en aardappelmousseline 36€

Wijfjeseend met gebakken eendenlever, tarte tatin van witloof, vleesjus met sinaasappel 39€

Lunchmenu

LUNCH

Voorgerechten

Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole

Extra garnaalkroket (+5€)

Cappuccino van schaaldieren 

Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus (+2€)

Duo van wildpaté (fazant-haas) met slaatje, rode uien confituur en toast

Carpaccio van Sint Jakobsvrucht met gerookte tonijn en zeewiersalade (+3€)

Hoofdgerechten

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)

Pietermanfilet met mosseltjes, spinazie en aardappelmousseline (+3€)

Wijfjeseend met gebakken eendenlever, tarte tatin van witloof, vleesjus met sinaasappel (+5€)

Desserts

Dame blanche

Chocolademousse op Granny’s wijze

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Sabayon van Grand Marnier met vanille ijs en mandarijntjes (vanaf 2 personen) (+4€)

Kaasplankje van de chef (+4€)

Voorgerecht + Hoofdgerecht 36€

Hoofdgerecht + Dessert 36€

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 42€

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel

Herfstvakantie
Extra open

Beste klant,

Tijdens de herfstvakantie is het restaurant extra geopend op:

Woensdagavond 30 oktober
Donderdagavond 31 oktober

Ook extra geopend op:
Zondagavond 10 november

Tot dan!

Kim & Dean

Verlof

Beste klant,

We zijn in verlof vanaf zaterdagnamiddag 28/09 tot en met donderdag 10/10.

Terug open vrijdag 11/10.

groetjes,

Kim & Dean