LUNCH@POINCARE

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

Slaatjes (enkel ‘smiddags)

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks), avocado limoendressing en brood 19€

Slaatje met gebakken kabeljauwreepjes, huisgemaakte tartaarsaus en brood 19€

Slaatje met kroketje van traag gegaarde hoeve kip en crunchy maïs 19€

Herfstslaatje met pâté van fazant, pistache en grove toast 19€

Toast pan cristal met tomaat, avocado, gerookte zalm en slaatje 17€

Toast pan cristal met tonijn, tomaat en paprika 17€

Toast pan cristal met tomaat, avocado en Spaanse ham 17€

 

Tapa’s to share

Ontdekkingsplankje met coppa belgasconne, lomo serrano en salchichon met truffel en kaas 10€

Rundsplankje met Secreto °7 en gerookte kraaibiefstuk 15€

Rillette van reebok en le noir de bigorre ham 15€

Mousse van bosduif Royale en tapa brood 10€

Mini garnaalkroketjes (6 stuks) 9€

Huisgemaakte kabeljauwreepjes met tartaarsaus (6 stuks) 10€

Gefrituurde inktvisringen met z’n aïoli (6 stuks) 8€

Kroketje van traag gegaarde hoeve kip met crunchy maïs en bbq dip (5 stuks) 10€

Tartaar van Sint Jakobsvrucht met appel, limoen en witloof 12€

Menu Poincaré 49€

stel zelf je eigen menu samen! Kies een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert!

 

Voorgerechten 17€

Drie tapa’s van de chef ‘to share’ (vanaf 2 personen)

Gefrituurde kabeljauwreepjes met huisgemaakt tartaar sausje

Ossenstaart soep met gerookte kraaibiefstuk en gebakken ganzenlever

Carpaccio van le noir de bigorre ham met herfstslaatje en champignons

 

Hoofdgerechten 31€

Steak Belgisch Witblauw met sla, verse frietjes en sausje

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+ 1€)

Wildsuggestie met z’n garnituur

Gebakken Sint Jakobsvruchten met puree van pastinaak, kervelwortel en waterkers

 

Desserts 9€

Dame blanche maison

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel

Cheese cake met passievrucht en framboos

Mini Berlijnse bol met appeltjes en calvadosroom

Sabayon van champagne met sinaasappel en vanille ijs (vanaf 2 personen)

Lunchmenu

Lunchmenu 29 €

(iedere middag van woensdag tem zondag)

Garnaalkroketje 1 stuk  (extra garnaalkroketje + 5€)
Of
Soep met z’n garnituur

Of
Mousse van bosduif Royale met herfstslaatje en toast

~

Smeus van polderaardappel met prinsessenboontjes, gerookte zalm en gepocheerd hoeve eitje
Of
Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes
Of
Vol au vent met sla en verse frietjes

Of

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+ 3€)

~

Koffie met chocolademousse (+ 6€)