menu

Lunch@poincare

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

Slaatjes (enkel 's middags te verkrijgen behalve op zon en feestdagen)

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks) 20€

Slaatje met gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus 20€

Caesar Salad met crunchy hoeve kip 20€

Slaatje met burrata, perzik, vinaigrette van framboos en San Danielle ham 20€

Poké Bowl met crunchy kip 20€

Poké Bowl met gerookte zalm 20€

Poké Bowl met verse tonijn 20€

Hoofdgerechten

Vol au vent van hoevekip, champignons, gehaktballetjes, sla en frietjes 29€

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes 32€
(béarnaise of pepersaus)

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes 38€

Kabeljauwfilet, groene groenten, gepofte aardappel en sabayon van hand gepelde grijze garnalen 42€

Gerijpte Holstein dunne lende met boontjes, krieltjes, zwarte lookboter en katsoubushi 45€

Lunchmenu

LUNCH

Voorgerechten

Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole

Extra garnaalkroket (+5€)

Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat en Parmezaanse kaas

Potje mosselen met aïoli in het groen

Tostada met verse tonijn, zeesla en geroosterd sesam (+3€)

Carpaccio van tomaat met burrata en hand gepelde grijze garnalen (+5€)

Hoofdgerechten

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes

Gebakken slibtongetjes met sla en verse frietjes (+6€)

Kabeljauwfilet, groene groenten, gepofte aardappel en sabayon van hand gepelde grijze garnalen (+8€)

Gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus, sla en verse frietjes

Gerijpte Holstein dunne lende met boontjes, krieltjes, zwarte lookboter en katsoubushi

(voor 1p +15€ – vanaf 2p +10€ pp)

Desserts

Dame blanche

Chocolademousse op Granny’s wijze

Café glacée

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Sabayon van champagne met vanille ijs, witte perzik, frambozen en amandel (vanaf 2 personen) (+4€)

Crunchy crème brûlée met rode vruchten

Voorgerecht + Hoofdgerecht 35€

Hoofdgerecht + Dessert 35€

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 40€

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel