LUNCH@POINCARE

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

Slaatjes

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks) 20€

Caesar Salad met crunchy hoeve kip 20€

Tataki van tonijn met noedels en Japanse dressing 20€

Slaatje burrata met fregola pasta, bio tomaat en pesto van basilicum 19€
met gerookte zalm (+4€)
met Parmaham (+4€)

Pan Cristal toast met tomatensalsa, avocado, mozzarella, 20€
Spaanse ham of gerookte zalm    20€

 

Hoofdgerechten

Vol au vent van hoevekip met sla en verse frietjes 29€

Tarbot aan de graat gebakken met groene groenten, aardappelpuree en sabayon van mosterd 35€

Slibtongetjes met sla en verse frietjes 35€

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes
(béarnaise of pepersaus)    32€

Gefrituurde kabeljauwreepjes, tartaarsaus, sla hart, tomaat, avocado en verse frietjes 31€

Lunchmenu

LUNCH

Garnaalkroketje

Of

Rundscarpaccio met rucola, gekonfijte kerstomaat, Parmezaanse kaas

Of

Crunchy groenten sushi (per twee personen)

      supplement gerookte zalm (+2.50 pp)

Of

Tempura van scampi met sriracha mayonaise en limoengras (+3€)

Of

Gebakken eendenlever, sausje van peperkoek, kumquat en vijgentaartje (+4€)

~

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Of

Vol au vent van hoevekip met sla en verse frietjes

Of

Gefrituurde kabeljauwreepjes, tartaarsaus, sla hart, tomaat, avocado en verse frietjes

Of

Slibtongetjes met sla en verse frietjes (+4€)

Of

Tarbot aan de graat gebakken met groene groenten, aardappel puree en sabayon van mosterd (+4€)

~

Café glacé

Of

Dame blanche

Of

Chocolademousse op Granny’s wijze

Of

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Of

Sabayon van champagne met vanille ijs en vers fruit (vanaf twee personen) (+3€)

 

Voorgerecht + Hoofdgerecht 32.50€

Hoofdgerecht + Dessert 32.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 39€