menu

Take-away & levering aan huis

Alles voor een culinaire beleving, gezellig bij je thuis.
Wij leveren aan huis, ook in Groot De Haan en Blankenberge.
Bestellen? Graag 24u op voorhand. Bel ons op 050 42 32 78.

Tips & gebruiksaanwijzing :

  • Alle verpakkingen bestaan uit recycleerbaar materiaal en mag gesorteerd worden bij het PMD.
  • De schaaltjes zijn oven- & microgolfbestendig, maar NIET geschikt voor onder de grill.
  • De speciale plasticfilm mag erop blijven in de oven & microgolf, zo worden de gerechten vacuüm opgewarmd met behoud van alle geuren & smaken!

 

Smakelijk!

all

Knabbelplankje

Relax&chill menu

Afhaalmenu poincaré

bbq menu

kreeftmenu

koud buffet

desserts

Knabbelplankje

Apero plank 15€ per persoon (dag op voorhand bestellen) (min 2 personen)

  • Uitgebreid assortiment van onze charcuterie, kazen, tapenades, olijven, peppadew paprika en grissini

Relax & chill menu

Relax & Chill Menu 37.50 euro pp (vanaf 2 personen)

  •  vingerhapjes:
    • Coppa deluxe
    • Rilette van hoeve kip met ciabatta
    • Spaanse Teruel ham
  •  tapa’s :
    • Crunchy sushi met krab
    • Carpaccio van Sint Jakobsvruchten met limoen
    • Ravioli van Secreto met room sausje
    • Soepje van butternut pompoen
    • Gyoza met kip met sriracha mayo
  • 2 desserts:
    • Krokant crème brulée taartje
    • Eclair van chocolade

BBQ menu

Bbq menu 49 euro pp (vanaf 2 personen)

*te grillen op de bbq of indien op voorhand meegedeeld grillen wij deze en dient u deze enkel nog te bakken in de oven

Witte pens met mango chutney
Vleeslolly met bbq saus en crumble van ui
Scampi lolly met tartaar saus
~
Holstein Dunne Lende Dry Aged met krieltjes in papillot en 2 seizoenssalades (per twee personen)
Of
Papillot met vis volgens marktaanbod, krieltjes, groenten en saus met fijne kruiden
~
Ananas brochette, gemarineerd in bruine rum,  fudge sausje, munt en vanille ijs

Kids bbq menu 19 euro pp

Vlees of scampi lolly
~
Entrecôte burger, krieltjes, kerstomaat en komkommer
~
Chocolademousse

Afhaalmenu poincaré

Afhaal menu Poincaré 37.50 euro pp (vanaf 2 personen)

Rundscarpaccio met gekonfijte kerstomaat, rucola en Parmezaanse kaas
Of
Carpaccio van Sint Jakobsvrucht met herfstslaatje, limoen en passievrucht
~
Steak Belgisch Witblauw gegrild met kruidenboter, gebakken krieltjes en slaatje met koude groenten
Of
Kabeljauwfilet met seizoen groenten, puree en een zuiderse witte wijnsaus
~
Chocolademousse volgens m’n moeders recept
Of
Citroentaartje met coulis van rode vruchten

Kreeftenmenu

Europese Kreeften menu (Blauwe kreeften) 59 euro pp (vanaf 2 personen)

(deze prijs is een richtprijs en kan schommelen afhankelijk van de dagprijs van de kreeften)

  • ½ Kreeft Bellevue New Style (koude bereiding)
  • ½ Kreeft gegrild met fregola pasta salade, vinaigrette met bio tomaat, limoen en fijne kruiden

BBQ side dishes

BBQ side dishes 17 euro pp (vanaf 6 personen)

Voorziet u zelf uw vlees?

Side dishes: seizoenssalades, perfect om uw bbq te begeleiden

desserts

Dessert (vanaf 4 personen – prijs per stuk):

  • Huisgemaakte chocolademousse volgens m’n moeders recept 3.5 €
  • Citroentaartje met coulis van rode vruchten 6 €
  • Cheese cake met passievrucht en gekonfijte sinaasappel 6 €
  • Suggestie dessert 6 €

Koud buffet

Koud buffet 39 euro pp (vanaf 8 personen)

  • Gekookte en gerookte zalm
  • Tomaat opgevuld met garnalen
  • Kabeljauwsalade met Mierikswortel
  • Rundscarpaccio met gekonfijte kerstomaat, rucola en Parmezaanse kaas
  • Caesar Salad  met kip, boontjes, ei en Parmezaanse kaas
  • Meloen met Parmaham
  • Salade van bio tomaat met burrata en pesto
  • Aardappelsalade in vinaigrette met mosterd van Wostyn en peterselie
  • Italiaanse pastasalade
  • Ciabatta brood
  • Huisgemaakte cocktail en tartaar saus

 

Luxe koud buffet 57.50 euro pp (vanaf 8 personen)

  • ½ kreeft belle vue
  • Tomaat opgevuld met garnalen
  • Oesters 2 stuks per persoon (opengemaakt)
  • Tataki van tonijn op Oosterse wijze met Japanse dressing
  • Vitello tonnato
  • Cannelloni van Secreto °7 (gedroogd rund) met rucola en prinsessenboontjes
  • Salade van asperges met z’n vinaigrette en gerookte zalm
  • Salade van bio tomaat met burrata en pesto
  • Aardappelsalade in vinaigrette met mosterd van Wostyn en peterselie
  • Ciabatta brood
  • Huisgemaakte cocktail en tartaar saus

Verlof

Beste klant,

We zijn in verlof vanaf zaterdagnamiddag 28/09 tot en met donderdag 10/10.

Terug open vrijdag 11/10.

groetjes,

Kim & Dean