menu

Lunch@poincare

Van woensdag tot en met zondag kan je heerlijke lunchen in onze Eetboetiek.

Slaatjes (enkel 's middags te verkrijgen behalve op zon en feestdagen)

Slaatje met garnaalkroketjes (2 stuks) 20€

Slaatje met gefrituurde kabeljauwreepjes met tartaarsaus 20€

Caesar Salad met crunchy hoeve kip 20€

Slaatje met gesmolten geitencamembert, gepofte zoete aardappel, sinaasappel, dadels en pistache 20€

Slaatje met burrata, tomatensalsa en gerookte Holstein 20€

Hoofdgerechten

Vol au vent van hoevekip, champignons, gehaktballetjes, sla en frietjes 30€

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes 35€
(béarnaise of pepersaus)

Gefrituurde tongreepjes, tartaarsaus, avocado mango slaatje en verse frietjes 38€

Roodbaarsfilet, gegrilde groene asperges, zoete puntpaprika, daslook saus 36€

Traag gegaard lamsvlees, lamszwezeriken, gepofte wortel, crème van erwtjes, krieltjes met rozemarijn 39€

Lunchmenu

LUNCH

Voorgerechten

Garnaalkroketje met sla hart, limoen en guacamole

Extra garnaalkroket (+5€)

Gesmolten geitencamembert (Reigershof), gepofte zoete aardappel, sinaasappel, dadels en pistache 

Burrata met tomatensalsa en gerookte Holstein (+3€)

Tataki van zalm met hijiki, sojabonen en vinaigrette met Yuzu (+4€)

Witte asperges met sabayon, gebakken langoustine gatjes, zeekraal, crumble van limoengras – gember (+6€)

Hoofdgerechten

Gebakken steak Belgisch Witblauw met sla en verse frietjes (béarnaise of pepersaus)

Vol au vent van hoevekip met champignons, gehaktballetjes, sla en verse frietjes

Gefrituurde tongreepjes, tartaarsaus, avocado mango slaatje en verse frietjes (+6€)

Roodbaarsfilet, gegrilde groene asperges, zoete puntpaprika, daslook saus

Traag gegaard lamsvlees, lamszwezeriken gepofte wortel, crème van erwtjes, krieltjes met rozemarijn (+6€)

Desserts

Dame blanche

Chocolademousse op Granny’s wijze

Macaron moelleux van chocolade met vanille ijs en gezouten karamel (+3€)

Duo van lokale koe kazen ‘Cru du Nord’ (+3€)

Voorgerecht + Hoofdgerecht 37€

Hoofdgerecht + Dessert 37€

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert 43€

Maximum drie verschillende gerechten per gang per tafel

Krokusvakantie
Extra open

Beste klant

Tijdens de krokusvakantie is de winkel en het restaurant extra geopend op:

Woensdag 5 maart
Donderdag 6 maart

Tot dan!

Kim & Dean

Valentijnsmenu

Happy Valentine!
Kom de voetjes onder tafel schuiven bij ons en geniet van ons Valentijnsmenu.

Tijdig reserveren is de boodschap ;)

Herfstvakantie
Extra open

Beste klant,

Tijdens de herfstvakantie is het restaurant extra geopend op:

Woensdagavond 30 oktober
Donderdagavond 31 oktober

Ook extra geopend op:
Zondagavond 10 november

Tot dan!

Kim & Dean

Verlof

Beste klant,

We zijn in verlof vanaf zaterdagnamiddag 28/09 tot en met donderdag 10/10.

Terug open vrijdag 11/10.

groetjes,

Kim & Dean